Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

CompactTilt compacte (draai)kantelstukken nu beschikbaar in de gehele Benelux

CompactTilt compacte (draai)kantelstukken nu beschikbaar in de gehele Benelux

De Deense fabrikant CompactTilt produceert compacte kantelstukken en draaikantelstukken. Dit maakt het werken voor de machinist een stuk nauwkeuriger, eenvoudiger en sneller. Vanaf vandaag zijn alle CompactTilt producten verkrijgbaar bij uw machinedealer in de gehele Benelux.

Een (draai)kantelstuk hangt u tussen de giek en het uitrustingsstuk van uw graafmachine en zorgt ervoor dat u al uw uitrustingsstukken een stuk flexibeler kunt bewegen. Met een CompactTilt kantelstuk aan uw machine kan het uitrustingsstuk 50 graden naar links en 50 graden naar rechts draaien. Een uitrustingsstuk aan een draaikantelstuk kan daarnaast ook 360 graden ronddraaien. Door een CompactTilt aan uw machine te hangen maakt u dus van al uw graafbakken een kantel- of draaikantelbak.

Het ideale gewicht, de ideale lengte én de ideale hoogte

De (draai)kantelstukken van CompactTilt staan erom bekend dat ze, zoals de naam al zegt, erg compact zijn. Dit is dankzij de drie uitgangspunten: het gewicht, de lengte en de hoogte.
- Het ideale gewicht: De producten van CompactTilt zijn licht van gewicht, waardoor er zo min mogelijk kracht van de graafmachine verloren gaat. Dit vermindert de kans dat de machine naar voren kantelt aanzienlijk.
- De ideale hoogte: CompactTilt producten zijn erg compact in hun hoogte, waardoor de giek zo min mogelijk verlengd wordt door het (draai)kantelstuk.
- De ideale breedte: De (draai)kantelstukken zijn zo smal mogelijk gemaakt door geen cilinders of andere uitstekende onderdelen op het product te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat het zicht van de machinist zo optimaal mogelijk is en dat het werken in smalle sleuven eenvoudiger wordt.

Simpel en duurzaam design

Over het ontwerp en techniek van de producten is ook uitvoerig nagedacht. Alle (draai)kantelstukken bestaan namelijk uit zo min mogelijk onderdelen, waardoor de kans klein is dat er iets stuk gaat. Daarnaast hoeft u het product slechts op twee punten te smeren.
Bovendien hebben de producten van CompactTilt bewust een open ontwerp, zodat de machinist eenvoudig en snel kan zien of er een brokstuk op een verkeerde plek ligt. Dit voorkomt het stuk gaan en het vele onderhoud aan uw uitrustingsstukken.

Het CompactTilt assortiment

Het assortiment van CompactTilt bestaat uit kantelstukken en draaikantelstukken van diverse maten, die op verschillende machines passen. Alle producten zijn zo compact mogelijk gemaakt, zodat u zo nauwkeurig en snel mogelijk te werk kunt gaan.

CompactTilt levert niet rechtstreeks aan de eindklanten, maar via machinedealers.

 

Voor meer informatie: CompactTilt of Bas van Hoek-CompactTilt