Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Video: De nieuwe ModulMAX AP-M ontdek de 3-in-1 oplossing

Video: De nieuwe ModulMAX AP-M ontdek de 3-in-1 oplossing

Het producttype ModulMAX AP-M van Faymonville staat voor een moduletrailer die de assistentiemodus combineert met de zelfrijdende modus en de trailer modus.

De ModulMAX AP-M is veruit het sterkste product dat verkrijgbaar is op de markt met maximaal 1270 kN aan tractievermogen afkomstig van een enkele Power Pack-unit.

Nieuw & uniek

De gemotoriseerde assen van de modules kunnen bij elke snelheid worden in- en uitgeschakeld. Het is een belangrijk voordeel omdat de bestuurders het konvooi niet hoeven te stoppen voor deze ingreep, zoals wel het geval is bij andere merken. Het is een absoluut uniek kenmerk in combinatie met het hoge tractievermogen.
Bovendien hebben alle gemotoriseerde assen krachtige én gehomologeerde remmen. In de High Torque-uitvoering kunt u tot 10 aandrijfassen combineren. Geen enkele andere fabrikant biedt meer mogelijkheden.
De modules zijn opgebouwd op een gepatenteerd dual link-veringssysteem, dat een betere verdeling van de krachten en buigmomenten verzekert. De veerweg van 650 mm en het nuttig laadvermogen van 45 ton per aslijn benadrukken de sterke punten.

De ModulMAX AP-M biedt een probleemloze compatibiliteit en kan worden gecombineerd met conventionele 3.000 mm brede Faymonville ModulMAX-modules en modules van andere fabrikanten. Gebruikers kunnen de modules ook koppelen met gangbaar materiaal zoals diepbedden, afstandhouders, dissels enz.
De Power Pack-unit die wordt gebruikt voor deze mechanisch gestuurde module is identiek aan deze die wordt gebruikt met de elektronisch gestuurde voertuigen.

Er zijn drie verschillende uitvoeringen, afhankelijk van de toepassingsdomeinen van de bestuurder:
Endurance
Voor zwaar nationaal & internationaal vervoer over de weg, waarbij het belangrijk is om de trekkers te ondersteunen met een constante trekkracht bij hoge snelheid.
Standaard
Voor universele zwaartransporttoepassingen en ongeveer een 20/80-verhouding tussen weg- en off-road gebruik. Deze uitvoering laat een perfecte combinatie toe tussen trekkracht en werksnelheid.
High Torque
Voor zwaartransporttoepassingen waarbij een hoge trekkracht noodzakelijk is en een assistentiesnelheid van 15 km/u volstaat.

Importeur voor Nederland: Hertoghs Carrosseriën

 

Voor meer informatie: Faymonville