Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Primeur voor Dukdalf

Primeur voor Dukdalf

De Dukdalf heeft recent de eerste JCB 555-260R roterende verreiker in Nederland in ontvangst genomen van JCB-dealer Asjes Alkmaar. Dit is de eerste JCB roterende verreiker met 26 meter hefhoogte.

De JCB 555-260R heeft een maximale hefhoogte van 26 meter en een maximaal hefvermogen van 5,5 ton. Uitgerust met een JCB eigen 4,8 liter DieselMAX Stage 5 motor van (110 kW) 150 pk en een tweetraps hydrostatische transmissie komt de machine tot een topsnelheid van 40 km/uur. 
Kenmerkende details van de JCB roterende verreikers zijn onder andere de twee hefcilinders, waardoor er meer stabiliteit in de giek zit plus het zicht naar rechts erg goed, zeker in positie voor rijden over de weg, het automatisch in-en uitstempelen en de eenvoudige bediening.
De automatische herkenning van de aanbouwdelen zorgt ervoor dat de machine te allen tijde het juiste lastvluchtdiagram hanteert. Daarbij houdt de machine ook rekening met de postie van de afzonderlijke stempels (variabele afstempeling).

De Dukdalf Exploitatiemaatschappij B.V. (De Dukdalf) te Mijdrecht is gespecialiseerd op het gebied van ontmantelen, demonteren, scheiden en afvoeren van machines, metaal, telecomapparatuur en elektronicamateriaal. Ze zijn ISO gecertificeerd en één van de grootste metaal en elektronica recyclers van Nederland.
Het veiligstellen van de veiligheids-, gezondheids-, kwaliteits- en milieuaspecten binnen de organisatie behoort tot de kernwaarden binnen Dukdalf. 

 

Voor meer informatie: Asjes