Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Voor het diverse werk

Voor het diverse werk

Geurt Willemsen zocht voor zijn bedrijf een compacte 8-tons rupsgraafmachine, voor het uitvoeren van maaiwerkzaamheden, maar waar hij óók andere, diverse werkzaamheden mee uit zou kunnen voeren.

Na onderzoek, kwam hij uit bij de Case CX85D SR. Om er zeker van te zijn dat deze machine de vele diverse werkzaamheden die hij voor zijn klanten uitvoert, in de praktijk ook aan kon, werd de machine uitvoerig getest en was Geurt erg tevreden met de mogelijkheden en de zeer fijne bediening van deze Case midigraver.  “Ik had deze machine al veel eerder moeten hebben”, zei Geurt bij de aflevering. 

Deze zeer compleet uitgevoerde machine met proportioneel bediende, diverse extra functies, Climate Control, luxe luchtgeveerde stoel, 7 inch kleuren monitor voor de beelden van de achter- en zijcamera, is een zeer comfortabele werkplek voor de machinist. De LED-werklampen waren al af-fabriek gemonteerd. 
De CX85D SR voldoet aan de Stage 5 emissienorm, wordt zonder toepassing van AdBlue. Met de standaard Auto-Idle (toerental reductie) en Idle-Shut-Down (motor stop) functies, zorgen ervoor dat deze midigraver tot de zuinigste in zijn klasse behoort. 
Op wens van Geurt Willemsen, is de machine uitgerust met een vasthoudfunctie voor de maaikorf en zijn diverse functies ook nog eens omschakelbaar gemaakt. 

Geurt Willemsen is gespecialiseerd in verschillende vakgebieden en bij de uit te voeren diensten staat het leveren van kwaliteit centraal. Met kennis en ervaring is een efficiënte werkwijze en is optimaal resultaat bij de verschillende werkzaamheden gegarandeerd. 

 

Voor meer informatie: Schmidt Bouwmachines