Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

MAXtrailer breidt uit met gesloten diepladers

MAXtrailer breidt uit met gesloten diepladers

De productvariëteit bij MAX Trailer wordt steeds verder uitgebreid. De MAX100 semi-dieplader met zelfsturende naloopas is nu ook leverbaar met een huifopbouw.

Dit principe biedt het voordeel dat de laadruimte van alle kanten vrij toegankelijk is. Dit maakt snel en gemakkelijk laden en lossen van machines mogelijk, terwijl de semidieplader altijd overdekt blijft. Het schuifzeil kan snel worden geopend om de goederen te laden via de 1.250 mm brede dubbele opritten of desgewenst zijdelings.  

Dankzij het zeil blijft de lading droog, schoon en volledig beschermd tegen alle weersomstandigheden. Het zeil biedt ook een optimale afscherming tegen spatwater op de snelweg of stenen op bouwplaatsen. Machines of industriële onderdelen blijven onaangeroerd en bereiken hun bestemming in onberispelijke staat. 

De MAX100 met zeilopbouw biedt ook de optimale omstandigheden voor goederen die niet zichtbaar vervoerd moeten worden. In de breedte verstelbare hoekrongen zorgen voor de nodige flexibiliteit en vereenvoudigen het laden vanaf de achterzijde van de dieplader.

Om bijvoorbeeld hoogwerkers of andere voertuigen tot aan de zwanenhals te kunnen rijden, kan de MAX100 op verzoek worden uitgerust met een hydraulisch hefbare laadvloer.

Importeur voor België: A&D Trucks & Trailers
  De Buf Hydrauliek
  MAX Trailer Distribution
Importeur voor Nederland: Hertoghs Carrosserieën

          

Voor meer informatie: MAXtrailer