Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Bijzondere Kobelco voor Trommelen Infra

Bijzondere Kobelco voor Trommelen Infra

Trommelen Infra uit Bavel heeft via Kemp Groep een heel bijzondere Kobelco SK75SR-7 rupsgraafmachine in gebruik genomen. Naast de unieke kleurstelling is de Kobelco zeer compleet uitgerust.

De Kobelco SK75SR-7 rupsgraafmachine biedt superieure prestaties, een grote efficiëntie en hoge productiviteit door het grote vermogen. Daarnaast voldoet deze zeer populaire machine aan de strengste emissienormen en is bovendien uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse.
Meest in het oog springende details in de cabine zijn de multifunctionele draaiknop en de grote kleurenmonitor waarop het menu is te bedienen. De draaiknop biedt meerdere functies om de bediening te vereenvoudigen. De schakelaars en knoppen zijn voorzien van LED-achtergrondverlichting en daardoor ook goed zichtbaar in het donker.

De Kobelco SK75SR-7 van Trommelen Infra is o.a. opgebouwd met een vast SMP draaikantelstuk met CW10 ophanging aan de onderzijde inclusief grijpermodule, kettingkist op de onderwagen, automatisch smeersysteem, FreshFilter overdruksysteem, WOS vacuümsysteem, extra hydraulische functie en LED-werkverlichting. Daarnaast is de Kobelco SK75SR-7 afgeleverd met verschillende bakken en palletvorken. 

Over Trommelen Infra

Glen Trommelen van Trommelen Infra uit Bavel beschikt over een team van vaste zzp’ers met elk hun eigen specialiteit. Naast grondverzet, wegen- en waterbouw kunt u bij Trommelen Infra ook terecht voor sloop- en saneerwerkzaamheden. 

 

Voor meer informatie: Kemp Groep