Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Faymonville duo voor ZTZ

Faymonville duo voor ZTZ

ZTZ Logistics heeft recent twee nieuwe Faymonville diepladers aan het wagenpark toegevoegd; een VarioMAX 3+5 en een GigaMAX 1+3 voor zware machinetransporten.

In korte tijd kwamen de specialisten uit Nederland twee keer naar de vestigingen van Faymonville in Luxemburg en Büllingen om zich te versterken met twee diepladers voor hun zware machinetransporten.
Eerst kregen ze een gele VarioMAX in 3+5 uitvoering met uitschuifbaar smalbed. Een van de eerste projecten van deze nieuwe VarioMAX was het ophalen van een Fundex F3500 funderingsinstallatie met een transportgewicht van ca. 77 ton.

En enkele dagen geleden kwam een andere ZTZ-trekker naar Faymonville om een nieuwe 1+3 GigaMAX dieplader in ontvangst te nemen.
De voorste dolly is geïntegreerd met de zwanenhals, waardoor de totale lengte van het konvooi wordt verminderd en het laadvermogen wordt vergroot. De zwanenhals is afkoppelbaar voor een slim en eenvoudig voorlaadproces van machines op banden of rupsen.

ZTZ Logistics biedt een unieke logistieke totaaloplossing die zorgt voor douane, opslag, onderhoud, montage/demontage, reiniging & spuiten, verzending & transport. Zij beschikken over alle benodigde expertise om uitzonderlijke klussen aan te pakken wanneer de te vervoeren goederen uitzonderlijk zwaar, breed, hoog of lang zijn.

Importeur voor Nederland: Hertoghs Carrosserieën

 

Voor meer informatie: Faymonville