Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

TKD 2023: Wierda Voertuig Techniek

TKD 2023: Wierda Voertuig Techniek

WVT is samen met MAN Truck & Bus aanwezig op de TKD. Op de grote stand in de Pon-straat zullen diverse MAN bouwvoertuigen getoond worden die door WVT zijn aangepast. Te zien zijn onder andere de 10x8, de 8x8 WS, de 6x2-4 WT en de 8x4 WSM. Ook kan er in de aangrenzende zandbaan meegereden worden met diverse voertuigen. Daarnaast zijn er twee primeurs!

Als eerste toont WVT de nieuwste TGS 6x6 WS aan het grote publiek. Deze 6x6 is vanaf heden te bestellen met een 11,5 tons vooras en een GVW van maar liefst 34,5 ton. Hiermee vult WVT een gat op wat de afgelopen jaren in het landelijke leveringsprogramma is ontstaan. En tevens maken ze het transport efficiënter doordat het netto laadvermogen 4,5% hoger ligt.
De komende tijd zal het leveringsprogramma met deze vooras verder uitgebreid worden.

De tweede primeur is de 10x4-6 BL met originele MAN naloopas. Door gebruik te maken van originele MAN onderdelen wordt de servicegraad verhoogd en gaat ook het netto laadvermogen omhoog. De combinatie met het eigen besturingssysteem zorgt voor het beste van twee werelden. Dit concept naloopas zal later dit jaar ook beschikbaar komen voor de 3-assige voertuigen om zo onder andere een 8x6-4 of 8x4H-4 aan te kunnen bieden.

Het totale leveringsprogramma van MAN in Nederland zal hiermee het komende jaar fors uitgebreid worden. En, niet minder belangrijk, MAN AG staat dan ook volledig achter de aanpassingen die WVT uitvoert en de fabrieksgarantie blijft gewaarborgd. 

 

Voor meer informatie: Wierda Voertuig Techniek