Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

TKD 2023: Meerman Machines

TKD 2023: Meerman Machines

Kubota importeur Meerman Machines B.V. zal gezamenlijk met haar acht dealers aanwezig zijn op de TKD in Almere. In de corona periode lanceerde Kubota een aantal nieuwe modellen welke Meerman Machines nu echt kan presenteren aan het grote publiek op stand 112.

Drie nieuwe modellen uit de 5 ton klasse. De KX060-5, U56-5 en de U50-5, allemaal gebouwd met de machinist in gedachten. Ruime cabine met veel comfort. Ook showt Meerman Machines de vervanger van de meest verkochte minigraver van Nederland, de U10-3 is vervangen door de U10-5. Deze ruim 1.000 kg wegende machine kenmerkt zich door de zij-bediening, het Kubota anti-diefstal systeem en de driecilinder Kubota-motor.
Daarnaast zijn er alle bekende modellen. Alles diesel machines voldoen uiteraard aan de Stage 5-emissienorm, ook geeft Kubota toestemming om HVO-diesel te gebruiken in al haar dieselmotoren. Hiermee is een drastische verlaging van de CO2 uitstoot te realiseren.

Tevens brengt Meerman een aantal emissieloze machines mee naar Almere. De in eigen beheer gebouwde Q-Lectra M19E. Deze op basis van de bekende KX019-4 omgebouwde machine is volledig elektrisch en heeft dezelfde performance welke gewend is bij de diesel variant.
Daarnaast zijn er twee elektrische wielladers te zien. De RT210-2E en de RT220-2E. Deze 2.100 kg wegende wielladers verschillen alleen in hefhoogte en capaciteit. Naast een elektrische graafmachine en wiellader is er ook een elektrische rupsdumper te zien. De KC70H-4E. Deze mini dumper past perfect door een deur en is leverbaar met een standaardbak of een zelflader.

 

Voor meer informatie: Meerman Machines