Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

New Horizon kiest voor Demarec

New Horizon kiest voor Demarec

Bij New Horizon hebben ze een duidelijke visie op kwaliteit en duurzaamheid, ook bij de keuze voor het materieel.

New Horizon wil ‘het beste uit de markt’

New Horizon Urban Mining B.V. heeft recent twee nieuwe Caterpillar graafmachines aangeschaft. Bijbehorend werd er door directeur Alex Verkuijlen, in samenspraak met zijn medewerker Willem-Jan Mandersloot, geïnvesteerd in een compleet pakket nieuwe Demarec tools. Alex Verkuijlen: “Mede dankzij de goede advisering en begeleiding van Demarec, was en is ‘onze’ Willem-Jan ervan overtuigd het beste uit de markt gekocht te hebben”. 

Ondertekening samenwerking

Daartoe hebben Alex Verkuijlen en Marcel Vening, Managing Director Marketing & Sales Demarec, recent hun handtekeningen gezet onder de eerste samenwerking tussen beide bedrijven.

Compleet Demarec pakket 

New Horizon investeerde in de volgende uitrustingsstukken die werden voorzien van OilQuick Q80: 
-Demarec DSP-45-E (Extreme) starre vergruizer
-Demarec MQP-30 Multi-Quick-Processor met S-30 schrootbek en D-30 demolitionbek
-Demarec MQP-45 Multi-Quick-Processor met P-45 sloop- vergruizerbek en D-45 demolitionbek
-Demarec DFX-47 hydraulische sloophamer

New Horizon sloopt de term ‘slopen’

Termen als ‘slopen’ en ‘afval’ bestaan in de optiek van New Horizon niet, men spreekt over ‘ontmantelen’ en ‘grondstoffen’. Alex Verkuijlen: “De mogelijkheden tot CO2 besparing zijn enorm in onze branche, daarom gaan voor een op een hergebruik en als dat niet kan naar het terugbrengen naar grondstoffen. Alles met gegarandeerde afzet naar bouwend Nederland. Door op deze manier naar de bebouwde omgeving te kijken, bewijzen wij al jaren dat een circulaire aanpak ook gewoon concurrerend is ten opzichte van de lineaire aanpak, het duurt daarnaast niet langer en is veel leuker. Hiervoor waren wij niet op zoek naar de grootste, langste of dikste kranen en aanbouwstukken maar naar de beste. De beste om de meeste waarde uit onze ontmantelingen te genereren, Demarec dus”.

New Horizon

New Horizon gelooft in circulaire economie als het nieuwe economische model. Men werkt op een ondernemende manier aan de transitie naar dit nieuwe model. Dat doet men met overtuiging en lef. Men laat zien dat circulair ondernemen beter is, door het te doen. Risicodragend en met passie.
Doel is het leveren van bouwmaterialen die bijdragen aan een circulaire economie. Men initieert daartoe nieuwe samenwerkingen, technologische innovaties, systeemveranderingen en bewijzen dat het kan. Deze activiteiten zijn ondergebracht in New Horizon Material Balance en verenigd in het Urban Mining Collective. In functie van de productie en levering van materialen uit urban mining, treedt men op als hoofdaannemer voor de ontmanteling van gebouwen. Deze activiteiten zijn ondergebracht in New Horizon Urban Mining.

 

Voor meer informatie: Demarec