Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Grondverzet Vilsteren zet machinist in het nieuw met Case CX210E

Grondverzet Vilsteren zet machinist in het nieuw met Case CX210E

Onlangs heeft Schmidt Bouwmachines Almelo B.V. een nieuwe Case CX210E rupsgraafmachines afgeleverd aan Grondverzet Vilsteren B.V.

De bijna 23 ton zware rupsgraafmachine is standaard voorzien van: FPT elektronisch ingespoten Stage 5 zescilinder motor die een vermogen levert van 120 kW (163 pk) bij slechts 1.800 omw/min. De motor is EGR vrij en geschikt voor HVO100 brandstof. De high en low flow zijn proportioneel bediend en er is een extra retourleiding gemonteerd.
De ruime, geluidsarme cabine met climate control is uitgevoerd met een luxe luchtgeveerde en verwarmbare stoel, gekoelde opbergvak en een DAB radio met bluetooth.
De 10 inch touchscreen LCD-monitor geeft de machinist alle relevante informatie over de machine en toont ook het beeld van de camera’s voor optimaal zicht.

 Op de machine is tevens op wens van Grondverzet Vilsteren en machinist Kevin Lugtenberg opgebouwd: treeplanken over de gehele lengte machine aan beide zijdens, Topcon 3D GPS-voorbereiding, kettingkist gemonteerd tussen de rupsen, 27MC met handsfree, hoogte begrenzing op giek, Eurosteel CW 40 hydraulische snelwissel en een afneembaar Engcon EC226 draaikantelstuk met CW opname aan de bovenzijde en snelwissel aan de onderzijde.

 

Voor meer informatie: Schmidt Bouwmachines