Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

10.000e MAX Trailer gaat naar Rutges Cargo

10.000e MAX Trailer gaat naar Rutges Cargo

Onlangs produceerde MAX Trailer haar 10.000e voertuig. Deze is geleverd aan Rutges Cargo in Rozenburg.

Toen het merk MAX Trailer met zijn modulaire concept in 2012 werd gepresenteerd, hadden veel experts in de branche grote twijfels. Maar de ontwikkeling heeft hen beter geleerd en het geheel is een succesverhaal geworden.
Nu viert de fabrikant een nieuwe mijlpaal, want het 10.000ste voertuig verlaat de productiehallen.

Het principe is even eenvoudig als geniaal: MAX Trailer biedt een aantal verschillende voertuigtypen voor speciaal en zwaar transport. Deze zijn duidelijk gedefinieerd en leverbaar zoals gespecificeerd door de fabrikant, met alles wat u nodig hebt, functioneel en praktijkgericht. "Deze standaardisatie is een schot in de roos bij klanten, omdat onze modellen vooraf grondig zijn geanalyseerd en hun kenmerken precies aansluiten bij de behoeften van de industrie", legt Mario Faymonville, Product Manager, de aanpak uit. "Ons klantenbestand is altijd gestaag gegroeid. Hetzelfde geldt voor ons verkoop- en servicenetwerk, dat zich uitstrekt over heel Europa. Gestandaardiseerde voertuigen met geoptimaliseerde uitrusting in premiumkwaliteit hebben de overhand. Wij nemen het voortouw en maken een uitstekende kosten-batenverhouding mogelijk door de sterke ruggengraat van de Faymonville Group."

Jubileumvoertuig gaat naar Rutges Cargo

Het 10.000e voertuig van MAX Trailer gaat nu naar het Nederlandse bedrijf Rutges Cargo, dat heeft gekozen voor een uitschuifbare MAX100 semidieplader met wielkuilen. Het voertuig wordt geleverd via Hertoghs Carrosserieën in Roosendaal, dat al sinds de oprichting deel uitmaakt van het dealerbestand van MAX Trailer. "We zijn in 2012 begonnen met de MAX100 semidiepladerserie. In de loop van de tijd is het aanbod aangevuld met vlakke opleggers, aanhangwagens en diepladers", blikt Mario Faymonville terug op een snelle ontwikkeling.

Uitbreiding van de infrastructuur en veel ideeën

Deze constante drang naar de volgende stap wordt ook weerspiegeld wanneer men naar de productie-installatie in Polen kijkt, want deze groeit weer en de fabrieksgebouwen met de modernste machines zijn inmiddels uitgebreid tot 55.000 vierkante meter. Hier zijn dus de nodige opties beschikbaar om in de toekomst de gestandaardiseerde maatstaf van alle dingen in speciaal transport te blijven.

 

Importeur voor Nederland: Hertoghs Carrosserieën
   

Voor meer informatie:

MAX Trailer