Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

De industrie kijkt uit naar Bauma 2022

De industrie kijkt uit naar Bauma 2022

Na een succesvol verloop van TrendSet in juli, de pilotbeurs voor Messe München onder coronaomstandigheden, vond in september de IAA Mobility plaats met een uitgekiend beschermings- en hygiëneconcept. De maatregelen vielen bij alle betrokkenen zeer in de smaak en bewijzen dat het ook in tijden van nog uitdagender weer mogelijk is om beurzen te houden. Drie exposanten op de Bauma, die van 24 tot 30 oktober 2022 in München plaatsvindt, waren aanwezig en konden zich ter plaatse van de algemene voorwaarden overtuigen. Uw conclusie: we kijken uit naar Bauma 2022 in München.

Anke Hadwiger, Head of Trade Fairs, Events & Training bij Zeppelin Baumaschinen GmbH, is zeer optimistisch over het komende jaar: “Nadat ik mezelf tijdens de IAA persoonlijk had overtuigd van de 'nieuwe beursvoorwaarden na Corona', was de hoop en anticipatie op een bijna normale Bauma 2022 nog meer gegroeid. De vakbeurs ontwikkelde en implementeerde nieuwe, toekomstgerichte conceptideeën. Met interessante inspiraties, indrukken en een positieve sfeer bereiden we ons nu voor op HET ontmoetingspunt voor de industrie.” En Joachim Strobel, directeur van Liebherr-EMtec GmbH, voegt eraan toe: “De pandemie heeft ons veel potentieel getoond voor alternatieve communicatie en samenwerking en tegelijkertijd ook bevestigt het enorme belang van persoonlijk contact en dialoog met klanten, partners en zakenrelaties."

Voor Marco Maschke, Manager German Office European Distribution Management bij Komatsu, is het belang van Bauma 2022 onbetwist: “Voor Komatsu was, is en blijft Bauma DE toonaangevende vakbeurs voor onze branche wereldwijd. Onze klanten en verkooppartners bevestigen ons keer op keer hoe belangrijk direct contact met de fabrikant in onze branche is - dit natuurlijk met gepaste afstand! In dit opzicht heeft het op de IAA Mobility getoonde hygiëneconcept mij ervan overtuigd dat Bauma een zeer veilig en, zoals altijd, zeer succesvol evenement zal zijn. Kijk met ons uit naar oktober 2022!

En daar zijn goede redenen voor. Als internationaal ontmoetingspunt voor de industrie biedt Bauma een uitgebreid overzicht van marktleiders en innovaties. De volgende editie zal zich opnieuw richten op een breed scala aan toekomstgerichte onderwerpen in de bouw-, bouwmaterialen- en mijnbouwmachine-industrie in live presentaties, discussiegroepen en lezingen. De trending topics voor Bauma 2022 zijn ‘De weg naar nul uitstoot’, ‘Digitale bouwplaats’, ‘De bouwmethoden en materialen van morgen’, ‘De weg naar autonome machines’ en ‘Mijnbouw - duurzaam, efficiënt en betrouwbaar’.

De Bauma 2022 vindt plaats van 24 tot en met 30 oktober 2022. Het is voor het eerst dat de Bauma in het najaar plaats vindt. Bezoekers die een aantal dagen de beurs willen bezoeken adviseren we om nu al uit te kijken naar een hotel, pension, B&B of andere overnachtingsmogelijkheid.

 

Voor meer informatie: Bauma

 

Lees ook:
Bauma wordt uitgesteld tot oktober 2022