Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Siba Autobanden kiest opnieuw voor Atlas

Siba Autobanden kiest opnieuw voor Atlas

De firma Siba Autobanden uit Uden heeft, via Hans van Driel, een Atlas 250MH in gebruik genomen. Deze nieuwe mobiele recyclingmachine vervangt een Terex|Atlas 1905 uit 2005 met bijna 15.000 uren op de teller.

Deze circa 25 ton wegende mobiele recyclingmachine is voorzien van een 6-cilinder motor met AdBlue. Deze stille motor is goed voor een hoge productiecapaciteit en een laag brandstofverbruik. De Atlas 250MH heeft een vermogen van 129 kW (175 pk) en een bereik van ruim twaalf meter. Verder kenmerkt de Atlas 250MH zich door de uitstekende prestaties. De geleverde uitvoering met lift cabine, die 2,7 meter hydraulisch verstelbaar is, geeft de machinist uitstekend zicht op de werkzaamheden. De vier steunpoten van deze recyclingmachine zorgen voor optimale stabiliteit. Verder is de Atlas 250MH voor Siba door Hans van Driel B.V. opgebouwd met onder andere automatische Fresh Filter overdruksysteem, centrale smering, elektrische brandstofvulpomp en een hydraulische snelwissel.

Over Siba Autobanden

Siba was de eerste professionele bandeninzamelaar van Nederland. Met innovatie en milieubewustzijn hoog in het vaandel, groeide Siba uit tot de grootste inzamelspecialist van gebruikte autobanden in de Benelux. Inmiddels kunnen ze een unieke, per bedrijf aangepaste dienstverlening verzorgen. Dit houdt in dat ze gebruikte banden op duurzame wijze inzamelen, vervolgens alle banden sorteren, door onze keurmeesters laten controleren, een deel verkopen en het afval 100% milieuvriendelijk recyclen.

 

Voor meer informatie: Hans van Driel