Reportages

Intrak Zomertreffen 2022

Intrak Zomertreffen 2022

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 juli 2022 vond er bij Intrak in Voerendaal het Intrak Zomertreffen plaats. Groots opgezette open dagen waarbij onder het genot van een hapje en een drankje het uitgebreide programma aanschouwd kon worden.

Tijdens het Zomertreffen toonde Intrak de nieuwe (landbouw-)machines van New Holland, LM-Trac, Clemens, Ransomes, Stihl en Caterpillar.
Op vrijdag was er de gelegenheid om aan 25 trekkers het vermogen te laten meten.

Cat compact equipment

Sinds 2020 is Intrak Voerendaal officieel Cat compact dealer. Inmiddels is het programma mini- en midigravers uit de Next Gen-serie compleet. Hiervan kon men in Voerendaal ook de nieuwste telg laten zien: de 5,7 tons 305CR.
Ook de wielladers zijn recent vervangen door een compleet nieuwe Next-Gen-serie. 
Als klap op de vuurpijl kon Intrak ook de 310 Z-Line tonen. Een 10 tons midigraver die in opdracht van Pon omgebouwd is tot een volledig elektrisch aangedreven machine.

Om een idee van de elektrische servo zelf te ondervinden konden er in Voerendaal houtblokken gestapeld worden met een 309CR VA met sorteergrijper.

Nagenoeg waren alle machines uitgevoerd met snelwissels en uitrustingsstukken van GP Equipment, waar Intrak dealer van is.