Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Michelin breidt aanbod CrossGrip banden uit

Michelin breidt aanbod CrossGrip banden uit

Het aanbod Michelin CrossGrip banden wordt uitgebreid met twee nieuwe afmetingen: 480/70R20 en 480/80R26 voor een breed spectrum aan voertuigen. Ze kunnen gemonteerd worden onder machines voor de industrie, landbouw of logistiek en zijn uitermate geschikt voor compact wielladers, verreikers en landbouwtrekkers tot 200 pk.

De Michelin CrossGrip is zeer veelzijdig, en kan worden gebruikt op de weg, in het gras en in de sneeuw. Hij behoort tot de categorie Michelin Compact Line banden.
Wat betreft de technologie geldt dat het loopvlak is voorzien van diepe groeven en een unieke rubber compound die:
-Prestaties mogelijk maakt, ongeacht de weersomstandigheden;
-De bestuurders van de machines comfort en veiligheid garandeert;
-Zorgt voor uitstekende grip op gladde ondergrond en tegelijkertijd bescherming biedt;
-De productiviteit en gebruiksmogelijkheden vergroot.

De radiale opbouw van Michelin verschaft deze band maximale manoeuvreerbaarheid op harde ondergrond en bij hoge snelheid. Dankzij z’n lage rolweerstand optimaliseert de Michelin CrossGrip de energie- efficiëntie van de machines, ongeacht hun krachtbron (verbrandingsmotor of elektrisch). Daardoor kan brandstof worden bespaard en kan de autonomie van elektrische voertuigen worden vergroot.
Deze nieuwe serie banden is grondig en rigoureus getest om grip en remgedrag op compacte sneeuw te kunnen beoordelen. Hij heeft de officiële M&S-certificering behaald. Daarmee is bewezen dat deze band betrouwbaar en geschikt is voor winterse omstandigheden.

 

Voor meer informatie: Michelin