Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Collé Security Services: totaalontzorging voor beveiliging op locatie

Collé Security Services: totaalontzorging voor beveiliging op locatie

Collé Security Services maakt deel uit van Collé Rental & Sales en biedt een totaaloplossing voor de beveiliging van bouwplaatsen, projecten en evenementen. Met de uitbreiding van haar service-aanbod onder de noemer ‘Collé Security Services’ speelt Collé in op de groeiende vraag naar beveiligingsoplossingen: van het ontwerp van het beveiligingsplan, de levering van het materieel tot de uitvoering en installatie op locatie.

Collé Security Services biedt een veelzijdig aanbod van professionele beveiligingsdiensten op maat voor diverse toepassingsgebieden zoals de bouwsector, infrastructuur, industrie, petrochemie, evenementen, energieparken en overheid. 

Slimme beveiligingsoplossingen 

Met de slimme beveiligingsoplossingen van Collé Security Services kan inbraak, diefstal, vandalisme en vernieling voorkomen worden. Het financiële risico op schade, alsook diefstal van machines en materieel wordt zo aanzienlijk gereduceerd. Naast de directe kosten van deze ongewenste activiteiten wordt ook fors bespaard op de indirecte financiële en materiële gevolgschade door vertragingen van het project. Eén van de recentste toevoegingen in het Collé-beveiligingsaanbod is de mobiele beveiligingsmast ‘C-Watch’ (2 modellen 180° en 360°). Het hoogwaardig Axis-camerasysteem, bestaande uit 5 camera’s met haarscherpe beeldkwaliteit (4x 5MP + 1x PTZ 2MP), zorgt ervoor dat een bouwplaats of terrein permanent beveiligd is, conform de geldende AVG-voorschriften. De unieke app biedt o.a. de mogelijkheid om beelden real-time te bekijken en eventueel terug te kijken en de luidspreker op afstand te bedienen. Met deze app wordt het aantal loze meldingen aanzienlijk gereduceerd met lagere kosten als gevolg. De KIWA 3 certificering kan zelfs een positieve impact op de verzekeringspremies hebben, met een mogelijke verlaging van het eigen risico als gevolg.

Deskundig advies op maat van de klant

Collé Security Services geeft haar klanten deskundig en professioneel advies gedurende het hele traject: planning, montage en demontage en service. Het uitgebreide beveiligingspakket omvat o.a. mobiele beveiligingsmasten, camerasystemen, draadloze trackunits, bouwhekken en beveiligingsbalken door middel van bewegingsdetectie en uiteraard eventueel op maat bepaalde beveiligingsproducten. Collé voorziet 24/7 in de beveiliging van locaties, machines en materieel, van toegangscontrole tot cameratoezicht zodat onbevoegden het terrein niet kunnen betreden en geen enkele verdachte situatie over het hoofd gezien wordt. Een beveiligde werkomgeving is ook voor arbeidskrachten op de bouwplaats essentieel, om ervoor te zorgen dat ze hun werk goed en veilig kunnen uitvoeren. Om risico’s zoveel mogelijk te beperken is preventie en controle, maar ook bewustwording bij arbeidskrachten belangrijk. Op vraag van de klant kan Collé Security Services bovendien een volledig beveiligingsplan voor grote bouwplaatsen op maat uitwerken. 

Uitgebreid service-aanbod

Collé als totaalontzorger biedt haar klanten - naast deze beveiligingsoplossingen onder de noemer Collé Security Services - een 'one stop-supply' met allerlei andere diensten. Denk bv. aan tijdelijke huisvesting en accommodaties, de inrichting van tijdelijke stroom- en nutsvoorzieningen, een tijdelijke rental-shop op projecten of on-site, verlichting, bouwhekken, de volledige inrichting van bouwplaatsen, en tenslotte ook opleidingstrajecten en trainingen op maat, indien gewenst op locatie. Met Collé Security Services versterkt Collé meer dan ooit haar toonaangevende positie als full service supplier op de internationale verhuurmarkt.  

 

Voor meer informatie: Colle Security Services