Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Nieuwe technische logistieke faciliteit voor Van der Vlist in Zeebrugge

Nieuwe technische logistieke faciliteit voor Van der Vlist in Zeebrugge

Van der Vlist opende onlangs een nieuwe vestiging voor Technische Logistiek in Zeebrugge. Dit is voor Van der Vlist de tweede faciliteit in de omgeving en is de afgelopen twee jaar ontwikkeld om extra capaciteit te bieden voor de montage en modificatie van landbouw- en bouwmachines.

De bestaande vestiging in de Koggenstraat in de transportzone blijft gericht op compacte machines. Deze bestaande site beschikt over 32.000 vierkante meter buitenopslag en 5.000 vierkante meter inpandige opslagruimte met tevens 3.000 vierkante meter werkplaatsen. Door de vraag naar diensten bij Van der Vlist was Zeebrugge zo snel gegroeid, dat het soms nodig was om nieuwe opdrachtgevers en werkzaamheden te weigeren. De nieuwe faciliteit is ontworpen om zich te concentreren op de zwaardere apparatuur die toegang biedt tot 30.000 vierkante meter met 4.000 vierkante meter werkplaatsen.

De nieuwe site is duurzaam ingericht. Warmtepompen en zonnepanelen zijn geïnstalleerd om de behoefte aan gas of stookolie te vermijden. Er zijn EV-laadstations geplaatst voor bedrijfs- en collega-voertuigen en ter voorbereiding op de komst van electrische vrachtwagens, waarin recent is geïnvesteerd, komen er twee dubbele heavy duty-laadstations.

 

Voor meer informatie: Van der Vlist