Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Lekhaven Bouwstoffen B.V. zoekt het hoger op

Lekhaven Bouwstoffen B.V. zoekt het hoger op

Lekhaven Bouwstoffen B.V. uit Wijk bij Duurstede heeft, via Hans van Driel in Tiel, een Atlas 350MH Stage 5 mobiele overslagmachine in ontvangst genomen. Deze nieuwe Atlas 350MH vervangt een Atlas/Terex 1804 uit 2006.

Deze 35 ton wegende mobiele overslagmachine, met liftcabine, steunpoten en massieve banden, is voorzien van de nieuwste generatie Stage 5 motor. Deze schonere en stillere motor, is goed voor een hoge productiecapaciteit. De Atlas 350MH heeft een vermogen van 180 kW (245 pk) en een bereik van ruim achttien meter. De 350MH is zeer geschikt voor werkzaamheden in de recycling, afvalverwerking, lossen van schepen en vullen van containers.

De Atlas 350MH is volledig naar de wensen en eisen van Lekhaven Bouwstoffen B.V. opgebouwd en afgeleverd. De liftcabine geeft de machinist uitstekend zicht op de werkzaamheden want deze zit op ruim vijf meter boven het maaiveld.

Over Lekhaven Bouwstoffen B.V.

Lekhaven Bouwstoffen B.V. uit Wijk bij Duurstede is sinds 1999 uw betrouwbare leverancier voor materialen t.b.v. grond-, weg- en waterbouw. Het kantoor en de omslagplaats van Lekhaven Bouwstoffen bevindt zich op het bedrijventerrein Langshaven in Wijk bij Duurstede met een loswal aan het ‘Amsterdam-Rijnkanaal’. Hier worden bouwstoffen, zoals diverse soorten zand, grind, cement, siergrind en grond aangeleverd, verhandeld en verladen voor aannemers en/of particulieren klanten. Daarnaast biedt deze organisatie een breed dienstpakket aan, zoals diverse afmetingen afvalcontainers, winterdiensten, transportdiensten en productadviezen. 

 

Voor meer informatie: Hans van Driel