Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

SMP Parts met een nieuwe merkidentiteit

SMP Parts met een nieuwe merkidentiteit

SMP Parts zal vanaf 1 december 2021 de productkleuren voor draaikantelstukken upgraden. Voor het rotatorhuis gaat men van RAL 5010, een lichtblauwe kleur, naar RAL 5011, een donkerdere, hoogwaardige blauwe tint. Daarnaast pas je de huidige grijstint aan naar een meer neutrale grijstint met verminderde glans. De kleur van de grijpklauw verandert ook van het oorspronkelijk felrode naar dezelfde grijstint met verminderde glans.

Onze belangrijkste focus ligt op duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit. De aanpassing van de kleuren en vooral de aanpassing naar een lagere glanswaarde maken de producten nog beter bestand tegen krassen en vuil en verminderen de kans op hinderlijke reflecties. Dit verhoogt zowel de kwaliteit als de veiligheid van onze producten", zegt Patrik Lindqvist, President en CEO van SMP Parts.

 De nieuwe blauwe tint is ook meer in lijn met de donkerblauwe kleur in de nieuwe grafische identiteit van SMP Parts. “De blauwe kleur die we hebben gekozen is een donkere, meer sobere tint. De kleurkeuze is ook een sterk symbool voor de kwaliteitsoriëntatie die we met ons merk willen uitdrukken - dat we op alle niveaus worden gezien als een hoogwaardige fabrikant van accessoires voor bouwmachines en dat we aan de verwachtingen voldoen”, zegt Malin Hasselmalm, Marketing Communicator bij SMP Parts. In verband met de kleuraanpassing zullen borden en stickers op de producten van SMP Parts vervangen worden door nieuwe met het nieuwe bedrijfslogo.

 Over SMP Parts

SMP Parts is een van de toonaangevende Zweedse fabrikanten van uitrustingen en aanbouwdelen voor graafmachines en graaflaadcombinaties. De hoogwaardige producten en de productieprocessen voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen in de industrie. Door zijn producten aan te passen, kan de fabrikant optimale oplossingen vinden voor de specifieke eisen of problemen van elke klant.

 Importeur voor België en Nederland: Pladdet

 

Voor meer informatie: SMP Parts