Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Start ticketregistratie voor bezoekers TKD 2022

Start ticketregistratie voor bezoekers TKD 2022

Op vrijdag 8 april 12:00 uur start de ticketregistratie voor bezoekers van de grootste demonstratiebeurs van West-Europa voor grondverzet- en sloopmaterieel van 9 t/m 11 juni 2022 in Almere. De Technische Kontakt Dagen hebben dit jaar het thema: Innovatie en duurzaamheid.

Op de beurs zullen ruim 100 exposanten aanwezig zijn met de laatste ontwikkelingen op het gebied van grondverzet- en sloopmaterieel. Gezamenlijk bezetten zij 80.000 vierkante meter aan beursoppervlakte.

Een mega diversiteit van de wat kleinere exposanten tot de absolute marktleiders zullen tijdens de grootste demonstratiebeurs van West-Europa voor grondverzet- en sloopmaterieel te zien en te ervaren zijn. Zo is er een buitenterrein van 7 hectare voor actieve demonstraties van materieel en een demobaan voor vrachtauto’s en dumpers. Kortom: hét evenement voor specialisten uit de bouwsector, industrie en daarbuiten. 

De openingsdagen van de TKD zijn van donderdag 9 juni tot en met zaterdag 11 juni a.s.. De nieuwe locatie is op het Almeerderstrand en toegang is gratis.

Registreren voor TKD 2022 kan via: www.tkd.nl

 

Voor meer informatie: TKD