Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Uitgebreide garantie voor Rototilt machinesnelwissels

Uitgebreide garantie voor Rototilt machinesnelwissels

Rototilt introduceert twee jaar garantie op alle nieuwe machinesnelwissels die vanaf 1 januari 2023 worden geleverd. Daarmee verlengen we de standaardgarantie van één naar twee jaar.

"Wij onderscheiden ons door de garantietermijn in te laten gaan vanaf de dag van levering en niet te begrenzen tot een maximaal aantal gebruiksuren. Onze machinesnelwissels zijn robuust en stabiel en daarom kunnen we twee jaar garantie bieden", zegt Jan Karlsson, Head of Orders and Aftermarket bij Rototilt.
De garantie geldt direct vanaf de datum van levering, zonder eisen aan registratie. Rototilt geeft ook altijd twee jaar garantie op zijn draaikantelstukken.

De machinesnelwissels van Rototilt zijn het resultaat van gedegen productontwikkeling. Deze is erop gericht te voldoen aan de eisen van de toekomst, die machinisten van over de hele wereld hebben. De machinesnelwissels zijn ontwikkeld om steeds grotere en zwaardere uitdagingen aan te kunnen en hebben een frame van gehard gietstaal voor een lange levensduur.
"Wij vinden dat onze machinesnelwissels een zeer goede combinatie van duurzaamheid, graafgeometrie en veiligheid bieden", zegt Jan.

De klant kan een garantieclaim indienen door contact op te nemen met zijn dealer. Die stuurt de claim door naar ons. De algemene garantievoorwaarden van Rototilt zijn van toepassing. De garantie voor draaikantelstukken heeft betrekking op producten die in 2017 of later zijn geleverd en op machinesnelwissels die vanaf 1 januari 2023 zijn geleverd.
"Het indienen en de afwikkeling van een claim moet makkelijk en soepel verlopen. We zijn ervan overtuigd dat onze producten, zowel onze draaikantelstukken als onze machinesnelwissels, van hoge kwaliteit zijn. We willen onze klanten nu dan ook die zekerheid geven door dezelfde garantieperiode te hanteren", zegt Jan.

 

Voor meer informatie: Rototilt