Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Best of 2023: Reportages

Best of 2023: Reportages

In 2023 hebben we een aantal reportages gemaakt zoals jullie van ons gewend zijn. Hierbij een aantal op een rijtje.

Scania Winter Drive 2023

Op uitnodiging van Scania Nederland trokken we afgelopen winter naar Noorwegen, waar we onder winterse omstandigheden met een uitgebreide vloot trucks konden rijden.

Oude liefde roest niet

Ermers in Nuland nam twee nieuwe Hitachi rupsgraafmachines in gebruik, waarmee de eerste Hitachi rupsgraafmachines na lange periode weer terug zijn bij de Brabantse ondernemer.

De nieuwe DAF generatie voor de bouw

Nadat DAF zeer succesvol de Nieuwe Generatie DAF op de weg gezet had in 2021, volgde in 2023 de meerassers, dubbel aangedreven trucks en de off-road voertuigen.

DAF Ride & Drive Event 2023

Nadat we in Zuid-Limburg al met de nieuwe DAF bouwvoertuigen gereden hadden, konden we dit nog eens stilletjes overdoen met DAF Deutschland. Hier was de topografie iets anders dan wij in Nederland gewend zijn.

Primeur: Eerste S-type snelwissel van Nederlandse bodem

Sinds enkele jaren is naast de bekende en vertrouwde CW-snelwissel de S-type snelwissel in opkomst. Eurosteel reageerde als eerste Nederlandse fabrikant hierop door zelf een te ontwikkelen en te bouwen.

Hyundai breidt nieuwe lijn mobiele graafmachines uit naar beneden

Hyundai timmert in Europa hard aan de weg. Het Zuid-Koreaanse merk wilt duidelijk meespelen in het hogere segment. Op het Europese hoofdkantoor in het Belgische Tessenderlo presenteerden ze dan een aantal nieuwe modellen graafmachines.

Compacte krachtpatser voor KD Partners

Na een lang voortraject besloot KD Partners uit Oudsbergen te kiezen voor een Hydrema MX17G mobiele graafmachine. Wij bezochten machinist en mede-eigenaar Wouter Kerkhofs.

Ook voor 2024 hebben we weer interessante reportages in het vat zitten. Houd BouwmachineWeb in de gaten en abonneer je op onze nieuwsbrief om op te hoogte te blijven van het laatste nieuws.